L’Art del Pa

El secret del nostre éxit es basa en una acurada selecció de les millors primeres matèries dels mercats nacional i d’importació, en especial de les farines, així com en l’absència total de productes químics, additius i conservants artificials, tot aixó combinat amb les receptes tradicionals de sempre.

Com també en uns excel·lents professionals que saben unir el seu saber fer tradicional amb la incorporació de la tecnologia més avançada, la qual cosa ens permet obtenir un pa tendre i cruixent com el d’abans i amb tot el buquet i l’aroma del bon pa.

Més de cinquanta varietats de pa i una quantitat similar de brioixeria i pastisseria surten diàriament dels obradors de les nostres botigues.

El prestigi dels nostres productes ha permès que puguem trobar-los als hotels i restaurants més selectes de la ciutat, adaptats a les exigències específiques de cada client.

lartdelpa logo

www.lartdelpa.com

Travessera de Gràcia 184, 08024 Barcelona

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.