Punt Fresc

Punt Fresc és una empresa familiar que va néixer l’any 1957 amb la unió de Luís i Segundo Díaz Maestro, els nostres avis. Van començar adquirint una parada de fruita i verdura al Mercat d’Horta, a la ciutat de Barcelona. Amb els anys, van aconseguir-ne fins a deu en tres mercats municipals.

punt fresc logo

Es van mantenir 38 anys en el comerç tradicional, fins el 1995, quan van introduir un nou concepte de negoci com és ara la botiga de proximitat: fora dels mercats.

La marca Punt Fresc va ser creada l’any 2001, amb la voluntat de seguir oferint als nostres clients els productes més frescos. També vam incorporar a la nostra oferta el peix i marisc i, més endavant, un lineal de productes carnis i plats preparats.

Som una empresa que continua creixent cada dia, però sempre amb la missió d’apropar-nos més a tu.

Davant una societat que és cada vegada més globalitzada i que està perdent el valor d’allò local, nosaltres defensem el tracte pròxim. Cuidem cada client com el que és, únic, ja que així ho feien els nostres avis.

Mantenem la tradició, però també ens renovem cada dia. Sabem que cada vegada els clients teniu menys temps, i ens preocupa que això afecti a la vostra salut. Per això, ens ocupem de transformar els productes més frescos en aliments naturals i fàcils de consumir. Has tastat les nostres broquetes de peix, fruita tallada, hamburgueses de verdura,…? Coneixes el nostre càtering?

A més, i seguint amb aquesta filosofia de cuidar a les persones, hem iniciat un procés de reconversió de la flota de transport. Disposem de diversos  vehicles 100% elèctrics, sostenibles i lliures d’emissions de CO2. Els has vist per la ciutat?

La central de Punt Fresc està ubicada a Mercabarna, de d’on gestionem i coordinem la nostra xarxa de més de 45 botigues i el servei de venda especialitzada per a supermercats, menjadors d’empreses i col·lectivitats, entre d’altres.

http://www.puntfresc.com twitter_mac_icon_300_transparent Facebook-logo-png-2

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Travessera de Gràcia, 206 _ 08025 Barcelona _ T. 93 285 14 56