EL TOLEDANO Productos artesanos de La Mancha

EL TOLEDANO Productos artesanos de La Mancha

https://www.productosartesanosdelamancha.es/

https://www.eltoledano.es/

Elaboració artesanal de massapans, dolços, safrà DO, mel de l’Alcarria, formatges manxecs, vins, melmelades, patés, embotits ibèrics de gla, embotits de caça…
Licors (crema de massapà, orujo d’herbes, licor de llimona, licor de farigola i orujo amb romaní) i oli d’oliva verge extra( cornicabra, arbequina, picual y manzanilla), miguelitos de la roda, crema, xocolata i xocolata blanca, all negre de les pedroñeras, mouse, alls negres pelats i mel amb all negre, mostillo, gelea reial fresca, tortas cenceñas, morteruelo, ajo arriero, gachas, farina de almorta, gaspatxo manxec, perdiu en escabetx, llom d’orsa i xoriço orsa, callos manchegos, judias con perdiz y codornices escabechadas.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Contacte:

Mare De Déu Dels Desemparats, 14, – 16 local 3,
Barcelona, (Catalunya) 08012

Telèfon: 651150137