Ametller Origen

SAPS EL QUE MENGES

A Ametller Origen cultivem, elaborem i seleccionem els nostres productes per garantir sabor i qualitat des de l’origen.

Perquè és important saber què és el que mengem i gaudir encara més de l’experiència. En cada cullerada de crema, en cada glop de gaspatxo, en cada gram de verdura, en cada mossegada de fruita hi ha la nostra filosofia, la nostra manera de fer i de ser.

Continua llegint

Muguet

Situats al barri de Gràcia i amb més de 15 anys d’experiència com a creatius florals, el nostre equip es posa a la teva disposició. Sigui quin sigui el treball que ens encomanis, farem prevaler la bellesa i la frescor de les pròpies flors i plantes per ajudar-te a transmetre una sensació, transformar un espai o regalar una emoció.

Continua llegint

Cafès Caracas

La Semilla: Una tienda pequeña en un portal de Barcelonacafes-caracas-gracia-2jpg

Cafés Caracas tiene sus orígenes en la década de los años 50, en un pequeño establecimiento situado en la calle Portal del Angel, regentado por Pere Sabaté y su mujer, Dolors Simón (Sra. Lola). Esta cafetería se denominó Cafés Caracas en alusión a la capital de Venezuela, que entonces disponía de un café con mucho nombre, se convirtió rápidamente en un referente de buen café en la ciudad de Barcelona. Continua llegint

El Rebost d’Orient

Botiga de tes, espècies i herbes aromàtiques

Infusions a la menta, cardomom, sèsam, pebres… Teteres i accesoris

Contacta’ns!

Horari: de Dilluns a Dissabte 09.00 – 14.30 / 17.00 – 20.30.

C/Milà i Fontanals 64-68 08012 Barcelona

Telèfon: 93 433 43 00 – 622 80 80 84

https://savourshop.es/ Facebook-logo-png-2